Bestuur

Aerts Stephan

Ondersteunende bestuurslid

Ancaer Nelly

Voorzitter

Collet Kristel

Ondersteunende bestuurslid

D’hoe Eddy

Ondersteunende bestuurslid, ex-voorzitter

Etienne van Ginderdeuren, onze eerste voorzitter vroeg mij om in 1982 “De Spaanse vlieg” te regisseren, ik was toen 25. Fier als een gieter aanvaardde ik deze klus.

Daar ik bij de start van toneel in Liedekerke rond 1975 reeds meespeelde en ik veel naar theater [lees KVS] ging, had ik wel bepaalde ideeën over hoe een stuk er moest uitzien. Tot groot genoegen werd deze eerste regie een enorm succes. We moesten ¨”overspelen” en telkens weer mensen weigeren, omdat er nog geen reservatiesysteem bestond.

Ik werd toen volwaardig lid van Verenigd Liedekerke en hielp al vlug samen met Stephan Aerts, Johan Coigneau, Paul de Bisschop en Etienne Van Ginderdeuren het beleid bepalen.

Toen Stephan dan later voorzitter was, werd mijn invloed op de keuze van de stukken nog meer zichtbaar. Hij steunde mij voor 200% en gaf mij de vrijheid waarvan je als regisseur, in die tijd, alleen maar kon dromen.

En toen kwam de tijd dat ik zelf voorzitter werd. Ik deed wat meer water in de wijn, maar kon het bestuur steeds overtuigen om regelmatig eens wat te experimenteren. Met Grof Cru & Met Plezier valt de beloning. Eerste categorie in het provinciaal toneeltornooi, uitmuntendheid is natuurlijk beter, maar wat nog niet is… kan nog komen.

Mijn dank aan allen die mij steunden en vooral hielpen door hun prestaties

De Bisschop Paul

Evenementencoördinator

De Lombaert Lieve

Ondersteunende bestuurslid

Ghysbrecht Ariane

Penningmeester

Keymolen Chantal

Ondervoorzitter

Rossignol Silvy

Secretaris

Schelfout Roger

Verantwoordelijke technische ploeg

Verbeiren Erika

Ondersteunende bestuurslid


Volgens de richtlijnen van de overheid en het gemeentebestuur mogen enkel personen met een geldig CST bewijs deelnemen aan onze voorstelling. Gelieve uw bewijs klaar te houden voor onze medewerkers. Bedankt voor uw begrip en medewerking.