Knettergek – November 2019

Knots”gekke” komedie

Een opvanghuis voor psychiatrische patiënten komt zwaar onder druk te staan wanneer de overheid andere plannen met het terrein heeft. De psychiater vreest voor het welzijn van haar patiënten. Bovendien schiet haar personeel ernstig tekort. Tijdens al deze onzekerheden leven de patiënten rustig voort in hun eigen wereldje en beseffen zij nauwelijks welk onheil hen boven het hoofd hangt.

Een opvanghuis voor psychiatrische patiënten komt zwaar onder druk te staan wanneer de overheid andere plannen met het terrein heeft. De psychiater vreest voor het welzijn van haar patiënten. Bovendien schiet haar personeel ernstig tekort: de hulpvaardige maar onzekere verpleegster Karin heeft de situatie zelden in de hand. Verpleger Erwin denkt alleen maar aan zijn eigen belangen. Tijdens al deze onzekerheden leven de patiënten rustig voort in hun eigen wereldje en beseffen zij nauwelijks welk onheil hen boven het hoofd hangt. Om knettergek van te worden…

Van: Mart Moors

Regie: Hans Slagmulder

Wanneer:

Vrijdag 22 november 20u00

Zaterdag 23 november 20u00

Woensdag 27 november 20u00

Vrijdag 29 november 20u00

Zaterdag 30 november 20u00

 

Reservatie

Producties

2018  →


KVL is een toneelvereniging die bestaat uit een groep goede vrienden die samen hun passie willen waarmaken, bekende en minder bekende toneelstukken spelen.